OVER ONS

Sabine Bronsteijn | Edwin Bronsteijn

 

Het gezicht en vooral de hand – de rechte is mijn tekenhand – achter de illustraties van de Blijfabriek ben ik: Sabine Bronsteijn. "Creativiteit zit natuurlijk altijd al in me" - dat hoor je nu als creatieve ondernemer sowieso te zeggen. Toch heb ik in eerste instantie niet voor een creatief vak gekozen. Wel heb ik op school altijd met veel plezier – en goede resultaten – de creatieve vakken gevolgd en heb ik in het vak tekenen en kunstgeschiedenis, dat naast Frans mijn hoofdvak was, eindexamens gedaan.

Maar toen ben ik gaan zeilen, een potlood en gum had ik alleen nodig om te navigeren. Om dit commercieel te kunnen doen heb ik de Zeevaartschool gedaan en mijn papieren tot kapitein uitgevaren ... En dat heb ik best een  tijdlang gedaan totdat ik - met een gezin terug aan de wal beland – de potlood weer anders ging gebruiken.

Van het één kwam het andere en uiteindelijk heb ik een tijd terug mijn passie voor tekenen, dingen te bedenken, mijn wens om voor mijn gezin soms flexibel om te kunnen gaan met werkuren en mijn gevoel voor humor – wordt trouwens vaak niet helemaal begrepen – bij elkaar gegooid, geschud … en er de Blijfabriek van gemaakt!

Dit doe ik samen met mijn man: Edwin Bronsteijn - mede-bedenker van de Blijfabriek. Samen plannen we de stappen die met de Blijfabriek gezet moeten worden, stippelen wij onze doelen uit en bespreken we de strategie om er te komen.

 

© 2017 - 2022 Blijfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel