Groentes op rij

Vorige Artikel 2 van 4 Volgende
€ 375,00 (inclusief 21% btw)

De keuken: de gezellige plek waar iedereen altijd weer bij elkaar komt om te kletsen, voor een kopje koffie maar natuurlijk vooral voor al het lekkers uit de pan. Dan mag de liefde en passie voor eten ook niet aan de muur ontbreken.
Maak van deze smaakmakers een hele toffe eyecatcher in jouw woonkeuken. Door de strakke vormgeving van de lijntekening past deze prima in elk interieur! 
Deze XL-tekening neemt helemaal geen ruimte in beslag maar vult de ruimte wel! Het is een sfeermaker waar je zeker lang plezier aan zult hebben.

Kies jij voor deze muurtekening? Dan kom ik met al mijn materialien die ik daarvoor nodig heb op een afgesproken tijdstip naar jou toe en zet ik de tekening in een dagdeel op jouw muur. Jij hoeft hiervoor niks te regelen: van ladder tot reservebatterijen voor de afstandsbediening van de beamer, ik heb alles bij me zodat jij gewoon met een kopje koffie ernaast kan te zitten en de transformatie van je ruimte kan genieten.

Wat is er nodig in jouw ruimte om de tekening op de muur te kunnen zetten?
- een glad gestuucte muur
- een muur die recent nog geverfd is, zo hou je het langst plezier aan de muurtekening
- minimale ruimte voor de muur ivm het opzetten van de beamer: 2,50m (heb je die niet neem dan contact met me op zodat ik kan kijken of er een andere mogelijkheid is)

Wat krijg je precies? Je krijgt de tekening zoals je die op de foto's ziet op jouw muur. Doordat elke muurtekening handwerk is kunnen er uiteraard kleine afwijkingen ontstaan. De prijs geld voor een formaat tot maximaal 125 x 190 cm (groter is wel mogelijk). De uiteindelijke tekening kan hiervan iets afwijken afhankelijk van de tekeningproporties.

Belangrijke informatie:
- kies in het betaalproces voor "betalen via factuur"
- als je de bestelling geplaatst hebt ontvang je van mij op de eerstvolgende werkdag een mail met vragen over de ruimte, je wensen en over voor mij relevante informatie. Ook zullen we dan meteen een tijdstip inplannen waarop ik de muurtekening zal plaatsen.
- heb je specifieke wensen voor b.v. een groter formaat, persoonlijke toevoegingen aan de tekening? Plaats de bestelling dan niet hier maar stuur mij een mail met je wensen zodat ik je een prijsindicatie kan geven over deze toevoegingen.


Maximaal formaat: 125 x 190 cm
Groter formaat: op aanvraag
Persoonlijke details: op aanvraag
Prijs geldig tot 100km gerekend vanaf Warmenhuizen (NH)

© 2017 - 2021 Blijfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel