Wandkleed Racefietsen

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 175,00 (inclusief btw)

Ken je ze? De plaatjes van "vrijgezellen-man-cave-interieurs" waar half achter de bank een stoere racefiets staat? Misschien ben jezelf ook een gepassioneerde racefietser maar heb je jouw fiets toch liever in de garage staan. Dan is dit stoere wandkleed zeker een goede keuze. De strakke lijnen van de tekening met de grote circels erin brengen meteen geometrische orde in je inrichting. Minder tijd voor opruimen = meer tijd voor fietsen!

Dit stoere wandkleed geeft je interieur een bijzondere en persoonlijke twist. Met een grote blikvanger in de ruimte maak je jouw interieur spannend maar tegelijk ook rustig. De lijntekening op het wandkleed past bij elke inrichting stijl en door te varieëren met de kleur maak je er de perfecte blikvanger voor jouw interieur van.

Afmetingen 
S:  90 x 135 cm
M: 120 x 180 cm
L: 150 x 225 cm

Kleurcombinaties
SAND met zwarte lijnen
GREEN GREY met zwarte lijnen
GREEN GREY met witte lijnen
MID BLUE met witte lijnen
ANTHRACIET met witte lijnen

Materiaal
Kleed van 100% katoen met stoere weefstructuur
420 gr./m2 voor een fijne kwalitatieve uitstraling
2 bijpassende zwarte roedes en 4 wandhaken voor boven- en onderkant (optioneel)

Milieu en Levertijd
Wij én het milieu houden niet van overproductie. Daarom wordt het wandkleed per order geprint. De productietijd bedraagt 5 werkdagen. Daarna wordt het wandkleed rechstreeks naar jou verstuurd om zo min mogelijk logistiek te creëren. Hierdoor bedraagt de levertijd ca. 7 dagen.
Het katoen dat gebruikt wordt is gemaakt volgens de Better Cotton Initiative (BCI) eisen. Dit is een samenwerkingsverband tussen ontwikkelingsorganisaties, milieuorganisaties en het bedrijfsleven en richt zich op het verduurzamen van de katoenteelt. BCI katoen wordt over de hele wereld verbouwd en op verschillende plekken samengebracht. Het vermengen van de katoen zorgt voor een gegarandeerde kwaliteit.

7 dagen levertijd én GRATIS THUIS BEZORGD!

© 2017 - 2021 Blijfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel