Geboorteposter

Artikelnummer: HM-0002
Vorige Artikel 4 van 4
€ 119,00 (inclusief 21% btw)

Custom-made geboorteposter!
Deze geboorteposter is wel een héél bijzonder cadeau om te geven - en om te krijgen! Op deze poster wordt alle informatie en data's rond de geboorte op een speelse wijze verwerkt:  met naam, geboortedag, gewicht, zwangerschapsduur, stand van de maan, nieuwe gezinssamenstelling ... en nog veel meer.  Dit is een echte blikvanger voor de babykamer maar is ook op latere leeftijd nog erg leuk om aan de muur te hebben door het stoere zwart-wit design. Dus ook een mooi cadeau nog jaren na de geboorte.

Afmeting print: A3 (29,7 x 42 cm)
Afmeting lijst: 40 x 50 cm
Papier: 200gr mat wit

Het geboorteposter wordt handgetekend met alle gegevens die door jou worden aangeleverd. Dus echt potlood, gum en fineliner werk! Als het poster klaar is wordt het digitaal nabewerkt en vervolgens als A3 print ingelijst in een zwarte lijst die het poster helemaal af maakt. 
Heb je haast met de opdracht? We raden je aan om zo vroeg mogelijk contact met ons op te nemen over de actuele levertijden. Deze kunnen variieren qua drukte omdat het om een custom-made opdracht gaat. 

Het geboorteposter gebruiken als geboortekaart? Geen probleem:  de print staat ook op A6 formaat ontzettend leuk en haarscherp! Wel is het belangrijk om ruim op tijd contact met ons op te nemen zodat je opdracht met spoed ingepland kan worden als het zover is.

En wat maakt dit geboorteposter helemaal af? Het feit dat er weer 13,09euro rechtstreeks naar de Blije Spaarpot gaan. 

© 2017 - 2020 Blijfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel