Kaartjes op de mat

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende

Kaartjes zijn feestjes door de brievenbus

Echte feestjes gaan op dit moment niet door. Feestjes door de brievenbus kunnen wel!
Waar je vroeger misschien vooral kaartjes rond je verjaardag van je oud-tante kreeg of het kaartjes-sturen alleen maar een goed voornemen bleef is het nu tijd voor stof eraf en actie.

Want stel je voor: Je ziet de postbode komen, je loopt naar de brievenbus, bladert door de enveloppen ... eentje van de bank, eentje een herinnering voor je APK ... en een handgeschreven envelop in een vrolijke kleur met jouw naam erop - spannend, toch? Zeker als je het handschrift niet meteen kan plaatsen en er geen afzender op staat is het toch altijd weer een leuk momentje om de envelop open te kunnen scheuren. En omdat dit voor jezelf heel erg leuk is, is het natuurlijk ook leuk om dit voor een ander te doen!

Je hebt voor een vrolijk brievenbus feestje immers niet veel nodig - dus hup, aan de slag!
(klik op de afbeeldingen voor meer informatie per categorie)

1. Een nieuw ZOMAAR lentekaartje!
Kaartje sturen Ansichtkaart Lentekaart Plantenkaart TuinkaartOmdat het dus leuk is en omdat het zonder reden bijna nog leuker is: echte post! Daarvoor heb ik deze kaart toegevoegd aan de webshop. Een kaartje dat niet zwaar is in deze tijd van slecht nieuws maar gewoon een li-la-lente boodschap brengt. Op de achterkant een mooi detail uit de tekening een natuurlijk volop ruimte voor een lieve boodschap naar de ontvanger toe. Je shopt ze per stuk - of meteen per 3 omdat er vast wel meer mensen zijn die je blij kan maken!

2. Een kaartenset om in te KLEUREN
Ansichtkaart Lentekaart Dankjewel kaart Bedanktkaart Kaartje sturenDeze 3 kaartjes lenen zich uitstekend voor haast elke boodschap door de brievenbus: Happy you - Lucky you - For you!
Door de mooie matte afwerking van de voorkant lenen ze zich daarbij ook nog uitstekend voor een klein zen-momentje voor jezelf of om je kids de verjaardagskaart extra vrolijk te laten maken. Je kan ze namelijk nog inkleuren - in alle kleuren van de regenboog of juist alleen maar met een klein kleuraccentje. Wat jíj wil en natuurlijk weer verkrijgbaar als losse kaartjes of als set van 3.

3. Geboren worden in een VREEMDE wereld
Ansichtkaart Geboortekaart Felicitatiekaart Geboorte Kaartje sturen AnsichtkaartensetOok dat gebeurt nu natuurlijk: babytjes die in deze vreemde tijd op de wereld komen. Voor hun zal het waarschijnlijk nog niet zo raar voelen: je weet niet beter en je hebt toch alleen maar je ouders en een heel klein veilig stukje aarde nodig. Maar de meeste kersverse ouders hebben zich deze periode vast wel heel anders voorgesteld. Speciaal voor hun heb ik nog 2 nieuwe kaartjes aan de webshop toegevoegd. Stuur ze vooral een lief bericht en laat ze weten dat hun nieuw mensje op de wereld je heel blij maakt!

4. Maak het PERSOONLIJK
Maatwerk Illustratie Ansichtkaart Ontwerp Kaart Ontwerpen Bedrijfskaart Business CardWant dat kan natuurlijk ook: Ik ontwerp voor jouw doel een heel persoonlijk kaartje!
Heb je een instelling, bedrijf, winkel, etc. ... en wil je je medewerkers laten weten hoe zeer je hun inspanningen waardeert of hoe blij je met je trouwe klanten bent die je blijven steunen? Dan is het leuk om hun een NIET-standaard kaartje te geven. Geen saai visitekaartje van je bedrijf maar juist een leuke illustratie die ze toch uiteindelijk steeds weer aan jou laat denken - en bij jou terugkomen!  Ik denk graag met je mee welke manier en welke illustratie het beste bij jouw doel passen!


Genoeg inspiratie en zin om een kaartje te sturen? Hup  - aan de slag en gauw het kaartje kiezen dat het meest bij jouw boodschap past. Veel schrijfplezier!

  NAAR DE WEBSHOP  

© 2017 - 2021 Blijfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel